Merchandise

Tea and treasures

Goedemorgen allemaal!

De klok is weer een uurtje achteruit gegaan, wat betekent dat het ’s ochtends weer fijn wat eerder licht is, maar de avonden worden steeds langer. Sommigen vinden het misschien een nadeel, maar ik vind het wel gezellig! Die lekkere geurkaarsjes uit de kast, de fluffy dekentjes weer op de bank, uiteraard een goed boek… én een kopje thee! Ik denk dat dit van iedere boekenliefhebben wel het favoriete moment is.

Sinds een paar weken ben ik Rep van Coffee ‘nd Cookie. Dit houdt in dat ik om de zoveel tijd een superleuk pakketje met heerlijke boekgerelateerde thee opgestuurd krijg. Je zult ze vooral voorbij zien komen op mijn ‘bookstagram‘, maar uiteraard ook op deze allernieuwste blog.

theeWat maakt deze theetjes nou zo speciaal en wat zit er in het zakje? In het zakje zitten losse theeblaadjes, bloemetjes, fruit, kruiden (afhankelijk van de smaak natuurlijk) en soms nog een verrassende toevoeging als glitters of witte en gouden chocoladesterretjes! En zeg nou zelf… wie wil er nou geen sparkling tea?

Ik was al ‘trotse eigenaar’ van High Warlock of Brooklyn, een thee die hoort bij de warlock Magnus Bane (The Mortal Instruments, Shadowhunters). Deze thee heeft dus glittertjes en dat maakt het echt magisch. Daarbij, en dit vond ik echt té leuk: er zag ook een brief van Mr. Bane himself bij. Yep, je hoort het goed, bij ieder theetje zit een geweldig opgestelde brief, helemaal in stijl, die hoort bij de personages of het boek waar de thee op gebaseerd is.

thee2Wie wordt er al super-enthousiast aan het idee aan een thee van A Court of Thorns and Roses? Yep, na de thee Golden Heights (die dus kleine chocoladesterretjes bevat), stond de Court of Nightmares en Court of Dreams-thee op het programma. Het dromenhof heeft de smaken groene thee met kamille, perzik en rozenbottel en het hof dat je nachtenlang wakker kan houden, bestaat uit zwarte thee met gember, appel en hibiscus. En die brief van The High Lord of the Night Court himself? Daar kom je maar op één manier achter… bestellen maar!

Klik hieronder op het logo om naar de webshop te  gaan!

CNC

Een gedachte over “Tea and treasures

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s