Booktalk

Time to Read!

Hoi allemaal! Terwijl alle sneeuwvlokjes vallen, iedereen zijn TBR-list online gooit en lekker onder fluffy dekentjes kruipt met kopjes warme choco, ben ik de afgelopen weken (nou, zeg gerust ‘maanden’) bezig geweest met een huge examen…

Het was echt een ramp. Normaal lees ik best veel boeken en aan het begin van het jaar, 2017-A, ben ik nog een leuk eindje gekomen: 7! De laatste vijf maanden bestonden uit leren: in de trein, thuis… in het weekend gunde ik mezelf vrije tijd, maar dan had ik door al het ge-leer gewoon geen zin meer in lezen! Herkenbaar? Ik heb dus maar twee boeken kunnen lezen in 2017-B. En ja hoor, gisteren was het eindelijk zo ver: examendag!

WonderlandFEEST! Ik ben geslaagd en nu hoef ik even niet te studeren tot ergens in januari! Eindelijk kan ik Lord of Shadows – Cassandra Clare uit gaan lezen, en hopelijk ook nog beginnen aan Celebrate Books’ winterbox boek Wonderland! Ik heb hier zo naar uitgekeken. Eindelijk is het tijd voor dat dekentje, warme choco, fijne kerstmuziek, maar dit keer met een goed boek!

Wat ga jij lezen deze feestdagen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s