Blogtober 2018·Overige Uitstapjes

Wat te doen in de herfst?

img_9047

Tot zo ver mijn Blogtober. Het zijn drukke dagen geweest en niet alle onderwerpen in het blog-rijtje wist ik ook iets over te schrijven. Dus ze worden nu meer ter inspiratie.

Vandaag een blog over leuke dingen die je kunt gaan doen tijdens de herfst! Eigenlijk zijn het dingen die je het hele jaar door kunt doen, maar nu de blaadjes zo mooi kleuren en we nog best zwoele nazomerdagen hebben, maakt alles het nΓ©t een beetje mooier.

1. Ga naar de dierentuin! Mijn favoriet is uiteraard Dierenpark Amersfoort. Het ligt supermooi in het bos zodat je tegelijkertijd het gevoel hebt dat je een herfstwandeling aan het maken bent. Het is er gezellig, knus, en toch is het best groot!

2. De boswandeling mag dan uiteraard ook niet ontbreken. Neem vooral je camera mee om alle kleuren vast te leggen. Zoek ook de wat nattere en donkere plekjes op voor mooie paddenstoelen!

3. Een dagje stad. Maar volg eens lekker een toeristenboekjes-wandeling om de bijzondere plekjes te ontdekken. Wie weet wat het je brengt!

4. Wellness! Denk vooral ook even aan jezelf deze herfst. Misschien moet je er niet aan denken om nu met (of zonder) je bikini buiten te lopen, maar die warme badjes zijn juist lekker nu en de temperatuurafwisseling is best goed voor je. Hoef je ook die ijskoude dompelbaden niet meer in.

5. De bioscoop. Ga gewoon eens wat vaker. Nou en als niemand mee kan of naar jouw favo film wil. Ik heb wel geleerd om alleen te gaan en eigenlijk doe ik nu niets liever dan lekker last minute alleen naar de bioscoop.

Zo, dat was het weer even! Waar krijg jij altijd zin in met het herfstweer (dat er nu echt snel aan komt!)?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s