Comic Cons

Weekend Parijs: Happy Ending Con

Daar ben ik weer met een blog! En oeps, ik ben dus totaal vergeten om een blog te schrijven over de conventie zelf. Dus bij deze zal ik de derde Happy Ending Convention-ervaring graag met jullie delen!

Massa’s lekkers
Het leek alsof dit weekend eeuwen had geduurd, maar dan ineens is het zo ver en dat blijft altijd iets vreemds. Het schema van het weekend was best relaxed, dus ik hoefde er voorlopig nog even niet op de letten welke perfecte outfit ik voor mijn foto’s aan wilde doen (ja, belangrijk!) en kon in alle rust ontbijten. Nouja, zoiets dan. Het Hilton is nooit echt rustig tijdens een conventie vol gillende fangirls -en boys. Het ontbijt is wel altijd fan-tas-tisch! Croissaintjes, stokbrood, toasted brood, bananenbrood, cake, fruit, yoghurt, 6 soorten brie en kaas, vlees, English breakfast.. echt, er is altijd veel te veel keuze. De koffie is wel blegh, maar dat nemen we dan maar voor lief. Iedereen kan zich echt helemaal volstouwen (als de helft niet doodzenuwachtig was geweest voor de con dan…) met al het lekkers.

Het begint
Eindelijk is het zover: de acteurs worden (opnieuw door dezelfde vreselijke Franse flut-presentatrices) verwelkomd op het podium. Ginnifer Goodwin (Snow White) en Josh Dallas (Prince Charming) aan top, gevolgd door Sean Maguire (Robin Hood) en Lana Parrilla (Evil queen), Tiera Skovbye (dochter Robin Hood en Zelena), Rose Reynolds (Alice) en Victoria Smurfit (Cruella) en die Canadese troela die het nodig vond om voornamelijk Frans te spreken zonder het te vertalen (Blue Fairy) – we noemen geen namen. Het is zo leuk om iedereen te zien, vooral Ginny en Josh die nooit naar cons gaan en ze zien er zo leuk uit!

New Project

Panels en foto’s
De dag verliep verder met panels van Lana, een uitbundig panel van Victoria en een gezellig panel met Sean, Tiera en Rose. De panels zijn altijd onzettend leuk. Er werden dit jaar door alle fans ook eindelijk eens leuke vragen gesteld, en niet van die ongemakkelijke superpersoonlijke vragen (over het algemeen dan). Ook hadden Sabrina en ik op zaterdag de foto met Rose (Alice). Gezellige meid, leuke foto geworden! Sabrina had nog een heleboel andere foto’s, geen idee uit m’n hoofd welke, maar het was een gezellig dagje. ’s Avonds ging de rest naar het bal, diner met alle acteurs erbij, en heb ik nog even gezwommen in het hotel en buiten gewandeld. Het was namelijk bloedheet, weet je nog? ’s Avonds werd het eindelijk wat lekkerder.

Zondag
Zo’n eerste dag gaat altijd supersnel, maar zondag waren de foto’s met Snow White en Prince Charming! En nog een heleboel leuke andere panels. De sfeer vond ik dit jaar wel gezellig met de fans. Veel minder dramatische toestanden.. misschien ook omdat alle aandacht dit jaar niet naar Lana ging, maar naar Ginny en Josh. Op zich beter, behalve dat de rij voor de handtekeningen echt méeeeeegalang was. Wow. We hebben echt meer dan een uur in de rij gestaan, maar het was wel gezellig. Beetje kletsen, gekke foto’s maken, andere mensen ontmoeten…

Het was leuk om iedereen te zien en de serie nu écht af te sluiten. Ja, ik riep vorig jaar al dat ik niet meer zou gaan, maar tsja… een echte kenner weet dat ik die armen van Josh toch moeilijk kan weerstaan 😉 Het weekend is voorbij, maar de herinneringen blijven!

Een gedachte over “Weekend Parijs: Happy Ending Con

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s