Vakanties

Zomervakantie

Mijn zomervakantie zit er alweer op en het voelt steeds meer alsof de zomer weer op z’n einde loopt. Alhoewel, er zit al weer een heel warm weekend aan te komen en we kunnen dus nog bést een keer die bikini aan.

De tijd gaat dit jaar, zoals altijd, weer ontzettend snel. Dus wat heb ik deze zomer eigenlijk allemaal gedaan? We vergeten echt te snel alle leuke dingen die we doen, dus hier even mijn hoogtepunten van deze zomer (Juli & Augustus in Chronologische volgorde – yep).

3

1. Parijs
Ik ben uiteraard naar Parijs geweest, wat ik al uitgebreid heb besproken in mijn vorige blogs, hier en hier. Was wel een hele goede start van de zomer en wat was het ontzettend warm! Gelukkig was daar de fontein om wat verkoeling te brengen en was het Hilton Hotel in bezit van goede airco.

2. (Food)Festivalletjes
Ja over dat weer gesproken, Erik (mijn vriend) en ik hadden op zon gehoopt tijdens Gelderpop, maar wat een pokkeweer was het! We hadden al kaartjes en ik wilde graag Racoon zien, maar getver zeg, wat was het vies. Gelukkig hadden we poncho’s én begon de zon aan het einde zowaar toch nog te schijnen.

Ook op Paleis Soestdijk was het feest, want daar was Guus Meeuwis. Hier ben ik met mijn moeder heen geweest, en – ook al is Guus wel een ongelooflijke flapdrol wat betreft zijn liefdesleven – het is altijd een feestje. Het weer zat wél mee, we hadden supermooie zitplekken vooraan en ook het voorprogramma met Diggy Dex was een gezellige opening.

Tot slot heb ik nog heel was foodfestivalletjes bezocht. In Amersfoort worden gedurende de zomer veel foodtruck-festivals georganiseerd en laten de meeste zich nou nèt tegenover mijn huis plaats vinden: vervelend! De meest recente was afgelopen weekend in de Dierentuin. Leukere plek kun je niet treffen!

13. Malta
M’n vakantie naar Malta was uiteraard het hoogtepunt. Bezoek aan de oude stad Mdina met uitzicht over een groot deel van het eiland, een wijnproeverij in een 400-jaar oude wijnkelder (alhoewel de wijn niet echt mijn ding was), snorkelen met instructeur in en rondom de Blue Grott, een dagje strand, een gave tocht met een catamaran naar de Blue Lagoon en een stuk Malta under the stars met ’s nachts uitzicht over de mooist verlichte plekken. Het was een geslaagde vakantie met een gezellige groep! Maar wat is het toch altijd fijn om weer thuis  te zijn…

4. Uitjes
Verder waren er nog wat losse uitjes, zoals een dagje Amsterdam en Artis met Sabrina, met de hele vriendinnengroep bij elkaar (ja voor het eerst kon ook écht iedereen), een dagje naar de Sauna met Erik, avondjes aan de Eem zitten, nieuwe bossen en parkjes ontdekken en gewoon uren genieten van de mooie zomeravonden. Ja, het is bijna voorbij, maar nog niet helemaal!

Hebben jullie nog leuke plannen voor aankomend weekend?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s