Geen categorie

Een magisch tintje

cropped-muggletalks-1.jpg
Het zal je vast al zijn opgevallen: Booksandsparkles heeft een nieuwe naam en een nieuwe lay-out! Voortaan gaan zowel mijn blog, als mijn Instagram-account door het leven als Muggletalks!

Op zoek
Het was even zoeken (of nouja, even…), maar soms heb je ineens die ingeving. Ik heb aan zoveel mensen gevraagd of ze een goed idee hadden voor een nieuwe naam, maar dat blijkt natuurlijk nog lastiger. Waar wil je over schrijven? Welke woorden passen er bij je? Waar liggen je interesses? Tsja, ik wil schrijven over van alles. Niet alleen meer recensies, maar ook over leuke uitjes, over vakanties, feestdagen, seizoenen, films, creatieve dingen… alles wat er maar in me opkomt! Ik heb ook een lijstje gemaakt met woorden die bij me passen, maar misschien moest ik het loslaten om een naam te vinden met mijn eigen naam erin verwerkt. Nathsmagic was niet meer beschikbaar, Nathventures is ook nog in mijn gedachten geweest, maar ook al bezet. En toen ineens kwam dit bij me op!

Mugglewattes?
Muggletalks, voor de meesten wel duidelijk wat dit betekent denk ik, zeker voor de Harry Potter-fans. Voor iedereen die denkt “waar slaat dit nou weer op”, dat zal ik je eens vertellen. Het is eigenlijk heel simpel: “Muggle” is het Engelstalige woord voor “Dreuzel”. Hiermee wordt in de Harry Potter-series de groep mensen aangeduid die geen magie hebben, de ‘normale’ mensen dus. Nou, hé… helaas vallen wij daar ook onder. Blogs van een meisje (c’est moi) met veel fantasie en creativiteit dus!

Instagram
Op Instagram liggen de boekenfoto’s ook een tijdje on hold. Grote kans dat ik daar wel weer eens mee begin als ik weer meer tijd heb, maar voorlopig zal ik daar wat eigen foto’s plaatsen, lekker kletsen met iedereen in de bookstagram-community en vertellen wanneer er een nieuwe blog is natuurlijk.

Ideeën?
Heb jij een leuk onderwerp waar je wel eens een blog over zou willen? Of benieuwd naar bepaalde foto’s, meningen, knutsels? Laat het me vooral weten, dan ga ik mijn best voor je doen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s