Films & Series·Nieuws

Disney+ is er!

Disney_Logo_1440x811.0Dames en heren, jongens en meisjes, het is eindelijk zover: Disney+ is gelanceerd! “Huh, maar dat zou toch 12 november zijn?” Ik hoor het je denken, ik dacht echt precies hetzelfde, maar ik zag net op Nu.nl dat de proefversie er al is voor Android en iOS! Je kunt de app dus alvast downloaden. Dat heb ik uiteraard meteen gedaan…

Eerste indruk
De eerste indruk is echt top. Het ziet er eigenlijk net zo uit als Netflix. Je kunt meerdere accounts toevoegen (ik gok tot een max. van 4) en kiezen uit mooie icoontjes. Ik weet niet wat jij vindt, maar alleen dat vind ik al leuk. Voor de mensen met jonge kinderen: ook hier kun je een account instellen op ‘kindvriendelijk’. Superhandig dus! Daarna kom je op de ‘homepage’, die dus precies op Netflix lijkt.

Films en series
Nu vraag je je natuurlijk ook af: wat staat er dan allemaal op? Alles is ingedeeld in groepen.. de Disney classics, Marvel, Pixar, de Live Actions, series, de Disney-documentaires, musicals en ga zo maar door. Er is echt veel keuze en het ziet er smooth uit: top!

Functies
In de app is een smart-functie ingebouwd die aanbevelingen geeft op basis van je kijk-gedrag. Ook kun je films en series downloaden om offline te kijken, of ze in je To-Watch-lijst zetten. Wanneer je bijvoorbeeld een film aanklikt, krijg je wat informatie te zien: uit welk jaar de film komt, hoe lang die duurt, en natuurlijk de kijkwijzer. Daarnaast krijg je ook direct tips onder het kopje ‘Gerelateerd’: gerelateerde films en series, handig als je een soortgelijke film wil kijken! Onder het kopje ‘Extra’ zitten trailers, deleted scènes en wat andere leuke korte filmpjes over de film of serie die je kijkt. Tot slot is er nog een kopje ‘Informatie’ die je nog wat extra info geeft over de film.

Al bij al ziet de app er dus uitgebreid uit. Het heeft veel opties, een ruime keuze aan films en series en is het erg gebruiksvriendelijk. Ik kan niet wachten om de eerste films te gaan kijken!

Je kunt het beste nu al de app downloaden, want je kunt tot 12 november gratis kijken! vanaf 12 november wordt je abonnement automatisch omgezet in een betaalde versie (€ 6,99 per maand, goed te doen dus!). Anders moet je voor 11 november opzeggen, maar waarom zou je dat doen?

Download hier de Android-app of de app voor iOS.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s