Al een paar keer heb ik laten doorschemeren dat ik in oktober mee ga doen aan Blogtober, elke dag een blog. Ik heb al een heel aantal blogs voorbereid en heb heel veel zin om die met jullie te gaan delen! Vandaag is de introductie, dus hier nogmaals het lijstje van mijn onderwerpen. Ik ben heel benieuwd wie er ook meedoen en wie mijn Blogtober-challenge komt volgen! 🎃 

Afbeeldingsresultaat voor october banner

 1. Introductie Blogtober
 2. Herfst: hype of hekel?
 3. Bulletjournal herfst
 4. Herfstversiering
 5. PSL-liefde
 6. Herfstnagels
 7. Kaarsjes
 8. Herfstfilms
 9. Herfstdieren
 10. Recept I (herfstkoekjes)
 11. Pumpkins everywhere!
 12. Oktober playlist
 13. De dertiende, bijgeloof
 14. Boswandelingen / foto’s
 15. Koppelkostuums
 16. Boeken in herfstsfeer
 17. Leuke herfst-activiteiten
 18. Recept II (iets met pompoen)
 19. Beste Halloweenherinneringen
 20. DIY-herfst-iets
 21. Anti-kou-tips
 22. Halloweenfilms
 23. Thee
 24. Harry Potter
 25. Cosy Cabins
 26. Truienliefde
 27. Tim Burton
 28. Recept III (halloweenhapjes)
 29. Geschiedenis van Halloween
 30. Halloween in Nederland
 31. Happy Halloween!