Blogtober 2019

4. Herfstversiering

Vandaag in de Blogtober-blog: Herfstversiering! Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik hou ervan om het huis een beetje aan te kleden in de seizoens-stemming. Zeker in de herfst en uiteraard rond kersttijd, kan ik daar best met enige mate in losgaan (alvast sorry aan de boyfriend, ik zal proberen geen circuspaleis van je huis te maken). Daarom wat leuke tips en foto’s van mijn versiering!

Pompoenen
Je kunt er echt niet omheen, maar pompoenen zijn in de herfst wel de nummer één versiering. De Action en Xenos verkopen onder andere van die kleine plastic versies die er gezellig uit zien, maar bij tuincentra of pluktuinen kun je ook kleine of de grote echte versie aanschaffen (zie de foto hieronder). Wat dacht je van uithollen en een mooi herfststuk erin zetten, of een kaarsje erin, of snijd er een leuk figuur uit!

a3c15975b8405276e91bb56f2b523a85

Natuur in huis
Als je toch bij de Action of Xenos bent en je niet per ongeluk een spin of zoiets in huis wil hebben: ze verkopen daar ook zakjes met nep-blaadjes, -eikeltjes, -paddenstoeltjes, etc. Pak een leuk kommetje, vul de rand met blaadjes en leg de rest in het midden. Ziet er gezellig uit op tafel!

Slingers
Als je echt los wil gaan, kun je ook nog kiezen voor slingers. Bij een La Place aan de snelweg zag ik laatst een leuke slinger met herfstblaadjes. Het zag er echt gezellig uit, maar in huis misschien wat overdreven. Ik heb een paar jaar geleden ook een slingertje gehaald met spookjes en pompoentjes, die hangt subtiel tegen de zijkant van de kast (zie foto hieronder). En een lichtslingertje met blaadjes, die ligt voor de TV. Oh, ik heb ook nog een lichtslingertje met pompoentjes over mijn boekenkast (ook te zien op de foto hieronder). Misschien bijna niet meer subtiel? xD

1264698a86be69ec4665d134ef06df5a

Bloemen en kransen
Wat dacht je van een mooie bos bloemen in herfstkleuren? De zonnebloementijd is misschien bijna al voorbij, maar ook chrysanten zijn er in veel leuke herfstkleuren. Maar een leuke mix met oranje, rood en geel. Herfststukjes zijn ook leuk, kun je ook zelf maken, of een mooie herfstkrans aan de deur. Hier schrijf ik later nog een blog over hoe je die zelf kunt maken.

Vast weer genoeg leuke ideeën en voor de rest overal kaarsjes! Geniet van je dag, want het is vrijdag: bijna weekend!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s