Blogtober 2019

6. Herfstnagels

Het is echt lang geleden dat ik mijn nagels heb gelakt, vroeger kocht ik echt zoveel potjes en moest ik alle kleurtjes hebben. Ik was er nog wel een held in om allerlei figuurtjes op m’n nagels te fabriceren. Nou, dat hoeft inmiddels van mij niet meer, maar ik ben even Pinterest opgegaan om toch wat leuke ideetjes te delen.

Dit zijn dan wel figuurtjes, maar als je eens een feestje hebt is het best leuk. Overigens kan ik echt niet tegen zulke lange nagels. Bijna alle nailart foto’s op Pinterest zijn met suuuuperlange nagels. En dan bedoel ik ook echt lang (ik vraag me altijd af hoe die mensen hun broek open krijgen als je naar de wc moet). Anyways, die pompoentjes zijn leuk en ik vind die matte nagellak ook heel gaaf!

Over matte nagellak gesproken, zoiets ala hierboven dus! Ik heb zelf ooit in noorwegen matte nagellak gekocht in een soort donkerblauw/paaes, maar nu heb ik mijn zinnen gezet op een bordeaux rode zoals deze.

Tot slot vind ik dit nog wel chique en een mooie herfstkleur. Geen idee hoe je van die gouden lijnen maakt, maar ach.. Ga dit seizoen dus voor aardetinten, natuurlijke kleuren en diepe rode lakjes.

Wat lak jij deze herfst? Ik ga op zoek naar matte!

5 gedachten over “6. Herfstnagels

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s