Blogtober 2019·Merchandise

7. Kaarsjes

Op bookstagram zie ik heel vaak de vraag wat nu je favoriete bookish prop is, welk voorwerk je het liefst gebruikt in de boekenfoto’s. Hierbij antwoord ik altijd ‘kaarsjes en boekenleggers’! Ik heb dan ook ontzettend veel kaarsjes, een hele doos vol eigenlijk wel, dus ik kan nog een jaar vooruit. Graag licht ik voor jullie drie fantastische ondernemers uit die met heel veel liefde heerlijk geurende themakaarsen voor jullie maken.

c6d161fb7b9e80de12a52503e4405aa3De eerste in het lijstje is Letters & Lights. Emmy, ook wel bekend van zonenmaan.nl, stopt al enige tijd een groot deel van haar liefde in het maken van kaarsjes in zilveren blikjes. De designs bovenop ontwerpt zij zelf en ik kan je vertellen: die zien er top uit! De kaarsen zijn verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren en geuren die zij persoonlijk uitzoekt bij het thema van de kaars. Zo kun bijvoorbeeld je Harry Potter-kaarsen kopen, kaarsen bij je favoriete boek (zoals Truth or Dance, of Het Schaduwjaar), of boekenkaarsen zoals Bookish Boyfriend, To Be Read, of OTP. Er is ontzettend veel keus en zeker de moeite waard om de online winkel te bezoeken: KLIK!

904711e7436f54af6e096aa33492873eEen andere leuke, enthousiaste kaarsenmaakster is Romy van Romemadecandles. Haar specialiteit is het maken van kleurrijk geurende kaarsjes in schattige glazen potjes. De potjes worden gekenmerkt met een mooi logo waarin de naam van de kaars staat, en een passende fleurige achtergrond. Leuk: Romy maakt vaak leuke setjes kaarsen in een thema, zoals een set met de zes hoofdpersonen van de Six of Crows-boekenserie. Die kun je dan als kaarsenbox bestellen. Leuk, niet waar? Oh ja, je kunt ook nog je kaars helemaal zelf ontwerpen en kiezen uit vele kleuren en geuren. Haar website kun je hier vinden: KLIK!

1211c5a2cdd15a52302f1f454c64f0f7Tot slot nog A Bookish Flickering, de shop van Manon met heel veel magische kaarsjes en heerlijk warme geuren. Ook Manon maakt graag leuke thema-boxen en ik zie net op haar instagram dat de kerst-box er ook weer aankomt. De kaarsjes zitten in glazen potjes met een gouden of witte deksel en hebben een authentiek label dat mij een beetje doet denken aan een oud krijtbord. Geeft gelijk aan de buitenkant al een gezellig sfeertje (ik heb vorig jaar bijvoorbeeld Sweater Weather en Hagrid’s Pumpkin Patch gekocht, klinkt toch heerlijk?). Haar shop bezoek je hier: KLIK!

Wat vind jij van deze kaarsjes, heb je wel eens iets besteld of gekocht bij een van de meiden hierboven, of ga je dat nu heeeel snel doen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s