Blogtober 2019

9. Herfstdieren

Gisteren bekeek ik het onderwerp voor vandaag, ‘herfstdieren’, en plotseling dacht ik: jemig wat moet ik daar nou weer over schrijven dan… we hadden het over spinnen die je huis in kruipen (gatver), hertjes spotten op de hei (superleuk, maar ik zie ze nooit) en zielige egeltjes (ik zal je de details besparen)… maar dat laatste deed me wel denken aan een ontzettend leuk Instagram-account dat ik volg en ik bedenk nu ter plekke dat ik nog wat ontzettend leuke herfst-Instagram accounts weet om te volgen. Dus die ga ik vandaag met jullie delen!

18505162-0-image-a-76_1568564230571

Herbee en Audree
Misschien ken je hem al wel: een schattig egeltje dat samen met zijn baasje op de mooiste plekken komt en samen maken ze ontzettend mooie en blije foto’s. De een zal het misschien belachelijk vinden, maar ik vind het heel schattig.

hedgehog2_1568695442Het account is begonnen met het egeltje Mr. Pokee en werd al snel erg populair. Als ik het goed heb, ik hij helaas vorig jaar overleden en heeft het account even stilgelegen. Toen was daar ineens de schattige Herbee die het verder overnam. Het account het dus nog steeds @mr.pokee en zal ook zo blijven. Sinds kort is ook de nieuwste aanwinst Audree op het account te zien, een heel mooie Bengaalse kitten, net een klein tijgertje!

De mooie foto’s maken het al waard om te volgen, maar de kleine diertjes geven je ook gewoon een blij gevoel. Wat is er nu beter dan twee jonge diertjes die samen de wereld over reizen en je een lach op je gezicht bezorgen?

 

44512344_515414368867888_5092373441026195456_nKJP and fam.
Een ander mooie account om te volgen op Instagram, is @KJP. Yep, dat is de volledige accountnaam, niet meer – niet minder. Als je bij het zien van zijn foto’s nog niet in de herfst-stemming komt, dan weet ik het ook niet meer. Hij woont samen met zijn vrouw, zoontje en golden retriever in New England en de omgeving is echt prachtig. Zeker rond deze tijd, want de bomen hebben daar echt die geweldige herfstkleuren!

Als je nog niet genoeg hebt van zijn account alleen: ze hebben ook een eigen kledinglijn met account (@kieljamespatrick), zijn vrouw heeft een account (@SarahKJP) en zelfs hond Bennie heeft een eigen account (@puffinandbennie – om toch maar in de ‘herfstdieren’-sfeer te blijven). Superleuk om te volgen, ik durf er ook om te wedden dat ze prachtige winter/kerstfoto’s gaan maken!

Wat zijn momenteel een paar van jouw favoriete Instagram accounts die je volgt?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s