Blogtober 2019

12. Oktober playlist

Oeps, een dagje te laat door een druk weekend, maar hier alsnog mijn blog!

Het liefst luister ik de hele dag muziek, zeker als ik aan het werk ben. Iets wat je rustig op de achtergrond aan kunt hebben zonder afgeleid te raken, of juist een goede playlist die je een beetje motiveert en activeert.

Hebben jullie ook dat je totaal andere muziek luistert in de zomer dan in bijvoorbeeld de herfst en winter? In de zomer hou ik van vrolijke nummers met wat Caribische deuntjes, maar in de herfst luister ik veel liever naar rustige, sfeervolle tonen of zelfs wat klassiek (en kerstmuziek, maar oké). Voor jullie heb ik mijn drie favoriete playlists van Spotify op een rijtje gezet die ik in deze herfstmaanden graag luister!

1. ’t Koffiehuis

2. Rainy days🍂🌧️

3. //october

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s