Blogtober 2019

15. Koppelkostuums

In Nederland vieren we nou niet echt veel Halloween, laat staan dat we grote verkleedfeesten hebben, maar voor het geval dat: hier een aantal leuke koppelkostuums die je samen met je ‘lover’ (of beste vriend/vriendin) aan kunt trekken! Vier je geen Halloween? Nou, dan heb je vast inspiratie voor Carnaval of een ander mooi themafeest (of comic con?).

GettyImages-186641559_master-a73e48693890

DΓ­a de Muertos
Dit koppelkostuum doet het altijd goed, voornamelijk rond deze tijd van het jaar natuurlijk, maar het kan gerust het hele jaar door! Met Carnaval zeg je gewoon dat je geΓ―nspireerd werd door Disney’s “Coco”. Daarnaast is het niet al te moeilijk te maken, als je elkaar een beetje helpt bij de schmink natuurlijk. Er staan vast een paar goede tutorials op Youtube!

jenna-dewan-channing-tatum-instagram

Jack en Sally
Nog een goed kostuum voor Halloween: verkleed je als Jack en Sally, van Nightmare before Christmas. De kostuums hieronder op de foto zijn wel echt geweldig gemaakt, maar ook hier kun je voor de iets eenvoudigere look gaan als je niet met een heel stuk piepschuim of papier mache op je hoofd wenst rond te lopen.

5e825db1c3fad8cbbd30a0195bf83568Roodkapje en de wolf
Ik hou nu eenmaal van sprookjes, maar nu vind ik niet alle sprookjes geschikt voor een Halloween-kostuum (of je moet er een horror-versie van maken met gescheurde jurk, bloedspetters en alles). Roodkapje en de wolf kan nog best door voor Halloween en het ziet er nog leuk uit ook! Voor de vrouwen een wat eleganter jurkje met cape, terwijl de mannen zich mogen opdoffen met scherpe tanden. Top!

99693360db8fba5b71f1b935b31bd014Gomez en Morticia Addams
Zeg je duister, dan zeg je Addams Family! Trek een fancy zwarte jurk aan, de boy een zwart pak, en je bent al een heel eind op weg. Vergeet niet wat wittere schmink op je gezicht voor een bleke look, een mooie rode roos in je handen en natuurlijk een zwarte pruik. Tadaaaa, the perfect couple costume!

Wat zou jouw favoriete koppelkostuum zijn?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s