Blogtober 2019

19. Beste Halloween-herinneringen

Yep, die Halloweenfeestjes zoals in Amerika… zo kennen we ze hier niet. Toch heb ik al aardig wat leuke herinneringen aan Halloween over gehouden die ik graag met jullie deel!

2016-10-30 02.02.10

Halloween in Noorwegen
Hoewel Noorwegen niet vaak door mij genoemd wordt in combinatie met een ‘nummer één ervaring’, staat dit Halloweenfeest zeker wel aan de top. Ik heb er natuurlijk al eerder een blog over geschreven (die kun je HIER lezen), maar in het kort: weken van voorbereidend plezier (we hebben echt zoveel van Wish besteld, niet normaal), verzinnen welke kostuums we aan zouden trekken, schminken, de gasten die enorm uit hadden gepakt en alle fantastische hapjes. Dát was wel een Halloweenfeest dat in de buurt kwam van Amerikaans.

KnipselHalloween met de OUAT-Squad
Ook in Nederland hebben we al twee keer Halloween ‘gevierd’. Niet met een groot feest, maar wél verkleed, een beetje versierd en met lekkere hapjes. Gewoon gezellig met vriendinnen, het heeft altijd wel wat! We riepen ook altijd dat we een film wilden kijken, maar ook dit is er eigenlijk nooit van gekomen met al onze wisselende interesses. Tóch een leuke herinnering.

 

Meer geweldige herinneringen aan Halloween heb ik eigenlijk nog niet, want ik ben echt een watje en hou bijvoorbeeld totaal niet van Walibi Fright Nights. Krijg je mij niet heen… 😉 Wat is jouw leukste herinnering?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s