2019-10-13 20.26.42Omdat de herfst het perfecte moment is om lekker creatief aan de slag te gaan, terwijl het buiten regent, onder het genot van een warme kop thee en misschien een zelfgebakken koekje, hier een leuk idee voor een herfstkrans (‘langste zin ooit-award’ gaat naar…)!

Wat heb je nodig:

 • Een basis-krans
 • Herfst-voorwerpen (echt of nep) zoals:
  • kastanjes
  • eikeltjes
  • dennenappeltjes
  • besjes
  • hazelnootjes
 • Lijmpistool (of 10-sec. lijm, maar pas dan op!)
 • Evt. een tang voor ijzerdraadjes
 • Een satéprikker o.i.d. om de lijm evt. aan te drukken

Ik heb de meeste spulletjes bij Søstrene Grene vandaan en een paar versierseltjes in zakjes bij de Zeeman en de Wibra. De kastanjes komen van de straat! 🙂

En dan?
Eigenlijk spreekt het voor zich: alle spulletjes op de krans lijmen! Je kunt er voor kiezen om alleen de voorkant te versieren, dat heb ik gedaan omdat mijn krans niet zo dik was, maar het is handig om van te voren een beetje een patroon uit te denken. Er zit verder weinig uitleg aan, dus ik heb wat foto’s voor je die je misschien aan ideeën helpen.

 

2019-10-13 21.04.24