Blogtober 2019·Overige Recensies

23. Thee

Iemand die mij een beetje kent, weet hoeveel soorten losse thee ik in huis heb. Inmiddels begint mijn voorraad wat te slinken, maar nog steeds kan ik zeker een jaar vooruit. Graag deel ik met jullie een paar van mijn favoriete leveranciers en smaakjes!

CNCVorig jaar ben ik voor Coffee ‘nd Cookie ‘rep‘ geweest op Instagram. Dit hield in dat ik voor haar bedrijfje reclame mocht maken op mijn Bookstagram, in ruil voor verschillende theetjes. Ik heb er vorig jaar ook een blog over geschreven, die je hier terug kunt vinden. Bij Coffee ‘nd Cookie kun je, voor niet al teveel geld, heel veel lekkere theesmaken vinden. De combinaties zijn unieker dan in de supermarkt, ze sluiten aan bij boekenseries, films of een ander soort thema, en dat maakt het natuurlijk dubbel zo leuk. Mijn favoriet is denk ik Christmas Carol, maar Slytherin en Court of Dreams zijn ook erg lekker! Je kunt alle theetjes hier vinden: KLIK!

LNLEen andere leuke particuliere theeproducent is Letters & Lights. Ook voor haar ben ik ‘rep‘ geweest. Deze winkel verkoopt voornamelijk heerlijk geurende boekenkaarsjes (zoals je op 7 oktober al kon lezen), maar ook kun je hier o.a. thee vinden. Tot nu toe heb ik er twee mogen proberen: Velaris en Hogwarts, allebei goed bevallen! Er zijn nog veel meer theetjes te ontdekken en die kun je hier vinden: KLIK!

Aantekening 2019-09-25 163113Tot slot heb ik nog een favoriet die je in en aantal steden in Nederland gewoon in de winkelstraat aantreft: Simon Lévelt. Het aantal smaken dat je daar treft is echt heel groot! Daarnaast hebben ze vaak leuke seizoensthee, zoals Paasthee, Moederdagthee, Kerstthee en noem het maar op. Ook de koffieliefhebber kan zich hier helemaal uitleven (zowel bonen als gemalen): zo ontzettend veel soorten om uit te kiezen! Mijn favoriet is de Chai tea. Kun je zelf Chai Latte maken! Geen winkel bij jou in de buurt? Je kunt ook online bestellen: KLIK!

Wat is jouw favoriete thee?

Een gedachte over “23. Thee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s