Blogtober 2019

26. Truienliefde

Zodra augustus ook maar de laatste dag heeft geteld, heb ik al zin in de herfst. Misschien zelfs al iets eerder, maar goed. Een van de leukste dingen aan de herfst- en winterperiode, vind ik de leuke warme truien die je eindelijk weer uit de kast kunt trekken. Ohja, en shoppen voor nieuwe truien!

Je hebt vast ook het gevoel dat je veel te veel kleren hebt. Echt waar, mijn kast puilt uit en ik wil ontzettend graag alles uitzoeken en vooral een heleboel weg doen. Waarom? Nou uhm, dan heb je ruimte om iets fatsoenlijk uit je kast te pakken (en om nieuwe dingen te kopen, toch?). Dus dan nu: mijn favoriete en minder favoriete truien!

Aantekening 2019-09-27 145931
mijn favo coltrui!

De coltrui
Hoe warmer, hoe beter! Daarnaast vind ik het er ook leuk uit zien. Je hebt natuurlijk die mooie grote truien met zo’n lekkere grote col eraan vast (ook erg fijn), maar ik bedoel nu die dunnere truitjes met een kleine col die strakker langs je nek zit. Yep: fan! Staat nog fancy ook. Mijn favoriet momenteel komt van de C&A en zie je hier links. Streepje doen het sowieso goed!

De gebreide trui
Jaaaaaa! Kom maar op met die gebreide truien! Grof gebreid, fijn gebreid, het maakt allemaal niet uit, als ze maar lekker zitten en een leuke kleur hebben. Geel bijvoorbeeld, of een beetje bruin, beige, gebroken wit… alle zachte aardetinten zijn perfect voor de herfst. Ik heb geloof ik inmiddels best veel van deze truien, iets met ‘meer ruimte nodig’…

De ‘mouw-trui’
Ken je die gekke truien waarbij het lijkt alsof de mouw al bij je taille begint? zo’n vreemde grote mouw waardoor je arm wel drie keer zo dik lijkt? Ja, mag jij raden of deze trui tot mijn favoriet behoort of niet… sorry als je deze trui hebt en het echt je lievelingstrui is.

De ‘schreeuw-trui’
Nog zo een. Die truien met zo’n random woord of zin erop die heel groot op de trui staat gedrukt (en dan bedoel ik geen merk zoals ‘Levi’). Ik begrijp niet waarom dat mooi is, maar hier volgt even een greep uit deze random woorden/zinnen:

  • Lucky (brengt deze trui geluk, of heet je paard zo?)
  • Bitch / trut (wow stoer joh.. doe maar niet)
  • ‘I’m unique’ of zoiets zweverigs (gewoon nee.)
  • De ‘grappige’ tekst-trui (ik doe gewoon alsof ik je niet zie hoor)

Er mag best tekst op je trui staan hoor, kan echt leuk zijn als het ook ergens op slaat, maar soms is het gewoon dom gebrabbel, of misschien ben je echt een bitch ;).

Aantekening 2019-09-27 155714
toen ik nog brunette was in mijn HP-trui

De sweater
Om mee af te sluiten, een goedmakertje! De sweater is altijd goed (mits die niet aan bovenstaande onzin voldoet natuurlijk). Een lekker kleurtje, een leuk plaatje of patroontje, een NORMALE tekst… vaak zijn ze ook zo heerlijk zacht van binnen!

Mijn Harry Potter-trui
Hij moet gewoon in het lijstje, want het is mijn favoriete trui die ik bijna nooit aan heb want nou ja, dat is een beetje raar naar werk. Maaaaar: hij is fantastisch. En geel. En Harry Potter. En gebreid. Goede combinatie toch?

Wat is jouw favoriete trui en waar heb je absoluut een hekel aan?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s