Blogtober 2019·Recepten

28: Recept III: Halloweenhapjes

Dit is een van mijn favoriete blogs. Waarom? Hier kun je echt helemaal los op gaan met al je creativiteit. Pinterest is op dit soort momenten ook mijn beste vriend. Hier kun je zoveel ideeën opdoen voor goede hapjes, of het nu voor Halloween is, voor Kerst over twee maanden of voor een feestje omdat je broertje 25 wordt, het maakt allemaal niet uit! Toen ik in Noorwegen woonde, al weer drie jaar geleden bijna, hebben we ook veel ideeën van Pinterest gemaakt en hadden we zelfs een levensgrote (dode) Trump op tafel liggen, zijn benen gevuld met kipkluifjes en zijn ‘ingewanden’ met salades en broodjes… creepy!

2403592_1477816442_1024

Yep, dat was een inspiratiebron. Ik kan gerust zeggen dat er aardig werd uitgepakt in het huis waar ik verbleef. Als ze iets goed konden, was het feesten organiseren (echt enórm over de top!). Ik ga nu dus wat makkelijke receptjes delen die geen uitgebreide uitleg nodig hebben. Veel (griezel)plezier met bakken!

p.s. zie je veel rood of fel groen? Gebruik hiervoor kleurstof-druppels!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s