De 31 dagen van blogtober zitten erop, wat is de maand snel gegaan! Ik hoop dat jullie mijn blog leuks hebben gevonden, wat nieuwe informatie hebben, leuke ideeën hebben opgedaan voor de herfst en misschien wel hebben genoten van een avondje griezelen, want het is eindelijk… Halloween!

Ik heb bizar weinig griezeligs gedaan vandaag, behalve de eerste verhuisstappen gezet… eigenlijk ook heel spannend om voor het eerst te gaan samenwonen, maar het is nu toch echt zover! Ik heb trouwens wel al ontzettend veel zin in kerst. Heerlijk, alles weer gezellig maken met lampjes, kaarsjes en andere leuke kerstdingen.

Hoezeer ik Halloween ook leuk vind, voornamelijk de pompoenen en de herfst, ik hou het meeste van kerst! Maar de herfst is wel mijn favoriete seizoen… Haha!

Deze blog van vandaag is niet meer heel spannend, maar ik hoop dat jullie het leuk vonden en een gezellige dag hebben gehad. Ik zal ook niet meer elke dag een blog plaatsten, maar hoop wel lekker te blijven bloggen over boeken en het leven =D

Liefs,

Nathalie