De wát? Ja, geen idee.. ik heb het niet eens zelf ontdekt, alle credits naar de boyfriend, maar er is dus blijkbaar een nieuwe trend gaande: de Booknook Shelf Insert. De naam zegt het al, alhoewel je er misschien even goed over na moet denken. Al enig idee? De uitleg, komtie:

De Booknook Shelf Insert, vanaf nu de BSI, is haast te vergelijken met een klein pop-up poppenhuisje voor ín je boekenkast. Maar dan zonder poppetjes eigenlijk. Het zijn miniatuur boekenwinkeltjes, gangetjes, kamertjes die je tussen je boeken in op de plank schuift. Hoe ziet dat er dan uit? Hier twee voorbeelden die ik even van het internet heb geplukt:

 

Echt heel creatief gemaakt, maar ik moet zeggen: het neemt wel weer minimaal de ruimte van twee boeken in beslag. De echte ‘bookhoarder’ zal dus moeten overwegen of dit nog past! Ik zeg: geef me de Hogwarts Main Hall en ik máák wel plaats!

Wat vinden jullie: leuk of niet?