Overige Blogs

Boekenkast-trend: de Booknook Shelf Insert

De wát? Ja, geen idee.. ik heb het niet eens zelf ontdekt, alle credits naar de boyfriend, maar er is dus blijkbaar een nieuwe trend gaande: de Booknook Shelf Insert. De naam zegt het al, alhoewel je er misschien even goed over na moet denken. Al enig idee? De uitleg, komtie:

De Booknook Shelf Insert, vanaf nu de BSI, is haast te vergelijken met een klein pop-up poppenhuisje voor ín je boekenkast. Maar dan zonder poppetjes eigenlijk. Het zijn miniatuur boekenwinkeltjes, gangetjes, kamertjes die je tussen je boeken in op de plank schuift. Hoe ziet dat er dan uit? Hier twee voorbeelden die ik even van het internet heb geplukt:

 

Echt heel creatief gemaakt, maar ik moet zeggen: het neemt wel weer minimaal de ruimte van twee boeken in beslag. De echte ‘bookhoarder’ zal dus moeten overwegen of dit nog past! Ik zeg: geef me de Hogwarts Main Hall en ik máák wel plaats!

Wat vinden jullie: leuk of niet?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s