Geen categorie

Nieuw, nieuw, nieuw!

logo 2Hoi allemaal!

Weer even geleden dat ik een nieuwe blog heb geschreven, maar ik heb eindelijk alles een beetje omgegooid en een eigen domein aangeschaft! Vanaf vandaag kun je dus terecht bij Booksandsparkles.com en dat is echt top, al zeg ik het zelf.

Ik loop al zo lang ermee rond, moet ik nu mijn blog samenvoegen met mijn instagram of niet? Een tijdje heb ik een aparte blog en insta gemaakt voor mijn blogs, maar dat vond ik toch weer vrij onhandig. Soms duurt het even voor je eindelijk een goed concept hebt gevonden, maar so be it!

Vanaf nu ben ik dus overal te vinden onder Booksandsparkles: deze blog, mijn Instagram, maar ook op Goodreads. Handig, toch? Daarnaast dus een nieuwe header en logo, waar ik erg blij mee ben! En verder, mijn blog zelf. Ik kan best nog wat inspiratie gebruiken waarover ik allemaal ga schrijven, maar voor nu zal het een beetje als volgt zijn:

  • reviews (niet alleen boeken, maar ook leuke boekenspulletjes)
  • uitjes (leuke musea, dagjes weg, festivals, kastelen, weet ik het!)
  • boekenfoto’s (gewoon wat leuke foto’tjes van mijn bookstagram)
  • natuurfoto’s (ik hou van fotograferen, dus dat moet ik vaker doen)
  • bullet journal (nog iets wat ik vaker wil doen… en ook wil delen!)

Nog leuke ideeën? Iets wat je graag wil zien? Laat het me vooral weten!

cropped-header.png

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s