Booktalk

Fairyloot, meer ‘fairy long’…

chainofgoldNee, dit is geen klaagzang over de Fairyloot box, maar ik wil gewoon meteen héél even kwijt dat het me 50 minuten heeft gekost voordat ik die special edition Chain of Gold-box kon kopen die belachelijk veel kost uiteindelijk.

Maar.. IK HEB DE BOX! Hopelijk was al deze moeite (en het lange wachten dat nu gaat beginnen) het totaal waard. Ik ben superbenieuwd naar de nieuwe Shadowhunters-serie!

Voor wie denkt: waar gaááát dit over?! Fairyloot is een .. bedrijf (?) waar je boekenboxen kunt bestellen. Je krijgt dan een mooie doos thuis met een mooie hardcover editie van een nieuw boek. Daarnaast zitten er leuke goodies bij die speciaal bij het boek zijn geselecteerd.

Vandaag was er een speciale box die een speciale editie zal bevatten van de nieuwe Shadowhunters-serie van Cassandra Clare: Chain of Gold. Deze editie zal verder niet te verkrijgen zijn, dus ik ben heel benieuwd!

Enige nadeel: nu nog wachten tot ergens in maart voordat ‘ie wordt verzonden. Duurt lang!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s