Boeken·Booktalk

Boekentour: Girl, Stop Apologizing

FrontTitel: Girl, Stop Apologizing
Auteur: Rachel Hollis
Publicatiedatum: nu verkrijgbaar!
Uitgeverij: Harper Collins NL
Prijs: 19,99 (hardcover) of 4,99 (E-book)

Vandaag mag ik de aftrap doen voor de boekentour van “Girl, Stop Apologizing” van Rachel Hollis. Dit in samenwerking met Books and Dreams NL en HarperCollins Holland, super bedankt hiervoor!

“Girl, Stop Apologizing” gaat over de rol van de vrouw. We zijn in zoveel rollen geschoten (vriendin, vrouw, moeder, dochter, werkneemster… ), maar wie zijn we nu echt? Het is klaar met excuses, waar zeggen we nu eigenlijk sorry voor? We hoeven niet bang te zijn om te falen, we mogen zijn wie we willen zijn, je bent goed genoeg! (en dat geldt natuurlijk ook voor mannen die dat zo voelen, vindt ik persoonlijk!) Rachel Hollis laat ons zien hoe we weer op dit pad terecht komen, hoe je hoop, verlangens en doelen kunt en mag (h)erkennen. Wel met die blokkades en ga ervoor!
โ˜…
Meestal lees ik fantasy, of een geromantiseerd verhaal; dit keer dus over een heel andere boeg maar het boek ziet er zo mooi uit en ik heb al even gespiekt: het leest lekker luchtig! Bekijk de foto’s hieronder om de achterkant te lezen en een sneak preview e zien van de eerste pagina!

Dan nog tot slot: deze boekenleggers, kaarten, stickers en kaarsen zijn gemaakt door Affirmiti en passen zo goed bij dit boek: we zijn het waard, we zijn geliefd, we mogen er zijn, doe waar je van houdt en hou van wat je doet. Wees sterk! Je kunt al haar spulletjes hier kopen en vergeet dan niet mijn code SPARKLES10 voor een korting โ™ก

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s