Blog·Creatief·Overige Recensies

Retroprints en boeken

Hoi allemaal!

Vandaag eens een ander soort blog, deels wel over boeken, maar niet over leesboeken. Ik wil het namelijk hebben over foto’s en fotoboeken! Zoals jullie waarschijnlijk wel verwacht hadden, hou ik ontzettend veel van fotograferen. Daarom probeer ik ook altijd minstens 1x per jaar een fotoboek te maken van het afgelopen jaar. Daarnaast maak ik ook graag vakantieboeken, maar dat sla ik dit jaar maar even over 😉 Ik was wel op een vakantie, maar dat kan best in het jaaroverzicht. Zoveel heb ik verder niet uitgespookt.

Ik stond op het punt om een fotoboek te laten drukken, toen ik in contact kwam met de Fotofabriek. In ruil voor een eerlijke recensie mocht ik acht Retroprints laten drukken. Dat zijn foto’s die heel erg lijken op de ouderwetse polaroidfoto’s. Superleuk! Ik heb een paar gezellige bookstagram- en kerstfoto’s uitgezocht en al snel had ik de foto’s binnen. En yep, ze zijn echt heel tof!

Retroprints
De Fotofabriek is gespecialiseerd in fotoproducten, waaronder losse foto’s afdrukken. Naast gewone foto’s, hebben ze dus ook de ontzettend leuke Retroprints! Hiernaast zie je een foto van vier van mijn prints. Ze zijn 10,2 x 12,7 cm (staand), dus ook nog eens een mooi duidelijk formaat. De kwaliteit is ook echt goed en op de website wordt er ook netjes aangegeven als je foto niet de juiste grootte of kwaliteit zou hebben.

Leuk weetje: deze maand is er 25% korting zie ik net, dus nu kun je 8 retroprints bestellen voor maar €3,49. Leuk toch? Ook als cadeautje, of maak er je kerstkaarten van!

Fotoboek
Aangezien de Fotofabriek een website is voor foto’s, kun je er uiteraard ook fotoboeken maken! Ik heb dus meteen van de gelegenheid gebruik gemaakt om een fotoboek te bestellen. Nee, niet mijn hele jaaroverzicht, want het jaar is nog nèt niet voorbij. Dit is een cadeautje voor iemand, maar dit cadeau moet ik nog geven, dus die zal ik later nog een keer laten zien. Ik heb een platliggend album besteld. De bladzijden zijn mooi dik, de omslag is mooi en je kunt het fotoboek helemaal naar eigen design vormgeven (zowel online als offline door het downloaden van hun fotoprogramma). Ik heb mijn boek online gemaakt en ben er echt heel blij mee!

Nou, hierbij in al mijn eerlijkheid: ik ga zeker vaker mijn foto’s bestellen bij Fotofabriek. Het was snel thuis geleverd en de kwaliteit is echt boven verwachting. Ik ben superbenieuwd naar hun andere fotoboeken, gewone losse foto-afdrukken en de fotocadeaus! Fijn om een nieuwe, betaalbare website te hebben ontdekt!

Wie weet is het ook wat voor jou. Momenteel zijn er verschillende kortingsacties voor de feestdagen, dus echt de moeite waard om eens een kijkje te nemen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s