Blog·Overige Blogs

Mijn zomer bucketlist!

Bij andere leuke bloggers heb ik weer heerlijk inspiratie opgedaan voor een nieuwe blog: een zomer bucketlist! Eindelijk mogen we weer allerlei leuke dingen doen รฉn is het vandaag officieel zomer, dus tijd voor deze zomer bucketlist. Ik ben ook heel benieuwd wat jij deze zomer allemaal graag zou willen doen.

Deze zomer wil ik graag…

buiten zwemmen
Natuurlijk hoop ik een dagje naar het strand te kunnen en in zee te duiken, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik op een hete dag niet zo’n zin heb om tussen de massa’s mensen in de file te staan op weg naar Scheveningen. In de zomer ga ik misschien nog een weekendje met mijn ouders mee naar Texel, dus hopen op mooi weer. Optie twee is lekker weer en een mooi meertje. Wij gaan naar Drenthe en daar is vast ook wel een meertje. Optie drie is een bosbad. Lekker weer + buiten zwemmen = ultiem zomergevoel!

…de zonsondergang bekijken
Ja, een zonsondergang is er elke dag, maar op een mooie plek, buiten… dat zou toch heerlijk zijn! Op zo’n dag dat niets moet, maar alles kan. Misschien zelfs met een wijntje…

…naar de dierentuin
Ik ben gek op dierentuinen en dan vooral die mooie vlindertuinen en plekken zoals de bush in Burger’s Zoo, Arnhem. Ik vind dit echt een hele mooie plek en gelukkig worden overal de verblijven ook steeds groter, natuurlijker en fijner! En ik heb een nieuwe camera en het is zo leuk om ermee te prutsen ๐Ÿ˜‰

…naar de Efteling
Ik heb dit uitje al gepland en ik heb hier zoooo veel zin in! Vlak voor de eerste lockdown ben ik nog naar de Winterefteling geweest, maar daarna niet meer. Ik hou echt zo veel van dit pretpark en ik kan echt niet wachten om weer rond te dwalen op deze sprookjesachtige plek. Nog 7 nachtjes slapen!

…een wellnessmomentje beleven
Een andere plek waar ik graag kom, is bij de wellness. Ik weet nog niet of ik ook al zit te wachten op zo’n grote Spa, maar in ons vakantiehuisje zit in ieder geval een bad met bubbels รฉn een sauna. Zo genieten! Maar wie weet.. over een kleine twee weken krijg ik ook mijn 1e vaccinatie en misschien voelt het daarna wel oke om weer eens een poging te wagen. Lijkt me heerlijk!

…naar de bioscoop
De laatste keer naar de bioscoop was vorige zomer, toen ze alle Harry Potter-films opnieuw gingen draaien. Nooit gedacht dat ik die ooit nog in de bioscoop zou zien, was echt tof om mee te maken. Maar nu is het al weer een jaar geleden en ik heb er zin in! Hopelijk draait er binnenkort iets wat me leuk lijkt.

…uit eten in een restaurant
We hebben best wat keren eten besteld en zijn ook al weer een keer op een terras gaan lunchen, maar ik heb echt weer zin in ouderwets gezellig in een restaurant uit eten. Hopelijk wel met genoeg afstand. Echt keer op keer zie ik stoelen tegen elkaar staan waarbij je moeite moet doen om aan je tafeltje te kunnen zitten. Nee, alleen de tafels zelf op 1,5 meter afstand is niet wat ze bedoelen, Truus…

…naar een pluktuin
Ik ben nu drie of vier keer naar een pluktuin geweest en ik vind het zo ontzettend leuk! Ik ben een keer in de buurt van Amsterdam geweest, dit was achterin een weelderige tuin met veel blauwe regen, beginnende pompoenen en zonnebloemen. Voorin was een nette tuin met vooral veel dahlia’s. Ik ben al wat vaker in Stoutenburg geweest, die is heel fijn en veel rijen bloemen, met achterin ook zonnebloemen. Aan het eind van de zomer hebben ze ook superveel pompoenen – klein en groot. Dat is zo leuk! Een pompoenenpluktuin is ook geweldig trouwens. Afgelopen jaar ben ik in Zeeland geweest, wat een droom!

fijne zomerboeken lezen
Nog steeds zit ik een beetje in een readingslump, maar ik hoop dat de vakantie meer rust geeft en dat ik lekker in fijne zomerboeken kan gaan duiken. Ik heb nog wat leuke boeken van Holly Martin liggen en Flessenpost ligt ook op mij te wachten. Hebben jullie ook nog een leuke zomer-TBR?

Er komen vast nog veel meer leuke zomerplannen, maar hier heb ik alvast heel veel zin in. Nog iets minder dan twee weken voor onze tweeweekse zomervakantie begint. Kan niet wachten! Waar kijk jij naar uit?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s